Chris MacDonald kommer til Fasterholt

Kom og hør Chris MacDonald fortælle om sundhed og mentalt overskud, når han d. 4. april gæster Fasterholt Forsamlingshus.

Sundhed handler om meget mere end broccoli og løbeture. Vi ved i dag, at vi homo sapiens har en række dybe og helt specifikke, naturlige behov, vi skal have opfyldt, hvis vi vil have ægte energi og overskud i hverdagen. I dette medrivende foredrag fortæller Chris MacDonald, præcist hvad der skal til for, at vi har det allerbedst og oplever sund energi og mentalt overskud. Er overskud, der er tæt forbundet med vores evne til at præstere og skabe et stærkt teamwork.

Der er 150 billetter til salg og det er først til mølle princippet. Gå ikke glip af denne unikke mulighed. Billetter kan købes fra lørdag d. 17. februar 2018 til en sum af 275 kr. på http://flexbillet.dk/fasterholt-borgerforening

Derudover vil der være mulighed for at købe øl, vand, kaffe, the og kage i pausen.

Arrangør af dette fantastiske arrangement er Fasterholt Borgerforening.