Fasterholt

Velkommen til Fasterholt

Fasterholt er en lille landsby, der er omgivet af den skønneste natur i form af både hede, skov og søer. Uanset årstid, er Fasterholt smukt indrammet af naturen.

Landsbyen Fasterholt opstod omkring 3 store gårde, Fasterholtgård, Skibbildgård og Bjerregård. Byens navn var i starten Skibbild, men pga. at der lå en lille stationsby nord for Herning, med samme navn, ændrede byen navn til Fasterholt.

Motorvejen har givet bedre og hurtigere forbindelser til Silkeborg, Herning og Vejle. Virksomhederne i byen, som samlet har op mod 400 arbejdspladser - en sjældenhed for en by af denne størrelse.

Fasterholt er en meget aktiv by, med mange ildsjæle. Byen har egen daginstitution, et aktivt foreningsliv og klubber for både børn og ældre. De lokale aktiviteter som arbejdsdage for Fasterholt, bankospil, byfest, julefest m.m. giver liv i byen og et unikt sammenhold.

Når man overvejer at flytte til en ny by, så har man mange spørgsmål, og ting der skal kunne besvares, for at overveje at flytte dertil.

For at få den bedste hjælp, vil der her på hjemmesiden fremgå en kontakt liste over folk og ildsjæle i byen, der vil kunne svare på de spørgsmål du/i skulle have. Desuden er der lavet en FAQ liste, som prøver at besvare de mest spurgte spørgsmål omkring Fasterholt.