Børnehuset Tusindfryd

Fasterholt står sammen om åbning af nyt børnehus

Mere end 130 gæster blev fredag den 1. marts budt indenfor, da Børnehuset Tusindfryd i Fasterholt fejrede åbning af privat vuggestue og børnehave

Med champagne i glassene, flag i hele byen og mere end 130 glade gæster var feststemningen helt i top på den første forårsdag i Fasterholt.

Unge som gamle var mødt op for den samme sag. Efter et helt års kamp kunne den røde snor endelig klippes og dørene åbnes for Børnehuset Tusindfryd.

- Hele processen omkring tilblivelsen af Børnehuset Tusindfryd og fritidsforeningen FRISK har vist et kæmpe sammenhold i Fasterholt og omegn. Undervejs har vi mødt modgang fra Herning Kommune, men når modgangen viser sig, samles borgerne i Fasterholt og står klar med opbakningen, indledte bestyrelsesformand for Børnehuset Tusindfryd, Ronni Jensen, sin åbningstale.

Stor støtte fra frivillige og lokale virksomheder

Der ligger udelukkende frivilligt arbejde bag opbygningen af Børnehuset Tusindfryd, hvor forældre, bedsteforældre og borgere har doneret legetøj, inventar og arbejdstimer.

Derudover har både store og små virksomheder fra det lokale erhvervsliv bakket op med en lang række sponsorater.

- Den store opbakning forpligter naturligvis. Men vi mener, at vi med Børnehuset Tusindfryd og fritidsforeningen FRISK har skabt et rigtigt godt fundament for et samlet børnehus. Vi har rammerne og tilbyder unikke faciliteter og tilbud for børn i alle aldre. Vi har lokalerne, området, gymnastiksalen, naturen og viljen til at Børnehuset Tusindfryd vil lykkes, sagde Ronni Jensen.

Blomster til The Dream Team

Som afslutning på sin åbningstale blev der delt buketter ud til det personale, som i mere end to årtier har været grundstenen i det pædagogiske arbejde i institutionen i Fasterholt.

- Jeg vil gerne rette opmærksomheden på vores personale, Marie, Anna Karla, Tina og nu også Inga. Jeg kalder jer The Dream Team. I er en af forudsætningerne for, at vores visioner om Børnehuset kan lykkes. Jeg håber, at I vil fortsætte med samme store engagement for at få Børnehuset til at blomstre, sluttede Ronni Jensen, inden han overlod guldsaksen til Kajus og erklærede Børnehuset Tusindfryd for åbent.

-----

Vuggestue, børnehave og forening for skolebørnene

Børnehuset Tusindfryd er et privat pasningstilbud med vuggestue og børnehave. I vuggestuegruppen er der 4-8 pladser, mens børnehavegruppen kan rumme 10-15 børn.

Under samme tag har fritidsforeningen FRISK også lokaler. I FRISK kan skolebørn i alle aldre mødes om fælles oplevelser og aktiviteter med fokus på friluftsliv, idræt, kreativitet og samvær.