KFUM spejderne

Spejderhuset, Brandevej 12 B

Formand: Hanne Skovlyst, tlf. 61 86 82 95

Hvem er vi?

Fasterholt Familiespejder arrangeres af den lokale spejdergruppe, men drives af de deltagende selv. Dvs. hvis du har en ide til et arrangement, så kontakt Gruppen og vi vil hjælpe dig med at føre ideen ud i livet.

Alle er velkomne!

Fasterholt Familiespejder er hovedsageligt for alle familier med børn i Fasterholt og omegn, men alle er velkomne – også bedsteforældre. Der er ingen krav til færdigheder eller udstyr, udover tøj der må blive beskidt og lugte af bål.

Udendørsliv

Formålet med Fasterholt Familiespejder er at give små og store børn gode oplevelser i og med naturen. Derfor vil arrangementerne overvejende foregå udendørs. Alle arrangementer afsluttes med bål og mulighed for at tilberede snobrød.

Praktisk information

Emnet for og nærmere detaljer om de enkelte arrangementer udsendes via Fasterholt Børnehave/SFO og på mail, ca. 7 dage før de afholdes. Men som udgangspunkt afholdes eller starter alle arrangementer ved spejderhytten på Brandevej 12b, kl. 1000-1400. Kontingentet for 2018 er 50 kr. pr. familie pr. arrangement. Prisen dækker en hel families deltagelse, bål, snobrød og flaskevand. Tilmelding skal ske minimum 3 dage før hvert arrangement.

Ved spørgsmål, kontakt Morten Bubel på 60 51 54 74